Àger planta un arbre per homenatjar cada un dels seus veïns de 95 anys a la 38a Festa dels Avis

L’edició d’aquest diumenge, 28 d’octubre, té com a principal objectiu promoure la solidaritat i reconèixer a les padrines i els padrins de la vila


La Festa dels Avis d’Àger celebra la seva 38ª edició amb un llarg programa d’activitats per ancians i famílies. La principal novetat d’aquest programa serà la plantada d’un arbre per cada persona de 95 anys homenatjada. Una proposta que es repetirà en futures edicions amb l’objectiu de crear un petit espai d’homenatge a la gent gran del poble.
Entre altres propostes del programa d’activitats en destaca l’actuació dels nens i nenes de l’escola Andreu Farran d’Àger. L’actuació la faran conjuntament amb els padrins i les padrines de la residència d’avis Vall d’Àger.
Per l’alcaldessa del municipi, Mireia Burgués, la Festa dels Avis d’Àger `’neix de la necessitat de rebre homenatge als nostres ciutadans més grans i fer-los sentir estimats. També volem crear un espai per promoure la solidaritat i on gent de totes les edats, ancians, adults, adolescents i infants puguin compartir coneixements i experiències.’

L’Ajuntament d’Àger organitza aquesta 38a Festa dels Avis d’Àger amb la col·laboració de l’Associació de dones de la Vall d’Àger, l’Escola Andreu Farran d’Àger, l’Associació de joves d’Àger i l’Àger Deportiu Montsec.

Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.