Àger instal·la dos contenidors d’oli utilitzat per promoure’n la recollida i el reciclatge

Els contenidors tenen una capacitat útil de fins a 300 litres

L’Ajuntament d’Àger, en col·laboració amb l’associació Vidia, ha instal·lat aquesta setmana dos contenidors d’oli utilitzat amb l’objectiu de promoure la recollida i el reciclatge d’oli de cuina utilitzat al municipi.

En concret, els dos contenidors s’han col·locat en punts accessibles del municipi i pròxims a les illes de contenidors de reciclatge de les que ja disposava el consistori, per tal que el veïnat disposi d’aquest servei per reciclar l’oli usat més a prop de casa seva. Els contenidors tenen una mida molt reduïda i, malgrat això, tenen una capacitat útil de 300 litres.

L’Associació Vidia treballa amb finalitats socials de la mà d’ajuntaments d’arreu del país amb l’objectiu d’instal·lar aquests contenidors a tots els municipis, especialment als més petits. D’aquesta manera, l’Ajuntament d’Àger vol aconseguir erradicar que els olis de cuina usats, que són summament contaminants, no vagin a parar als desguassos. Igualment això permetrà al consistori complir amb el projecte de Llei de recollida d’oli usat de cuina previst per al 2024.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.