Actualitat sociopolítica

Rafel Molina

Reviso diagonalment  una pàgina d’actualitat sociopolítica. Es important saber què està passant.

L’Illa fa la mateixa cara que el Feijoo amb el mantra aquell que diu que ha guanyat les eleccions. De moment li han dit que si ha guanyat que assumeixi la responsabilitat i que formi govern.

Si cal, ja l’ajudarà el segon partit de les eleccions, que també estan molt contents. El Partit Judicial hi podria col·laborar. Ara que al Garcia-Castellón li han tornat a dir que això del Tsunami no pot ser terrorisme, igual s’ha quedat sense feina.

A la mateixa pàgina expliquen que els Estats Units han vetat una votació sobre Israel i Palestina. Rússia n’ha vetat una altra sobre Ucraïna.

Els líders de tot el món, reunits que estaven,  han seguit fent cara d’estar fent alguna cosa molt seriosa i en comptes d’agafar una escopeta han optat per anar-se’n a sopar tots plegats a un restaurant excel·lent.

El president d’Hongria ha triat el mateix eslògan que el Trump. Està bé perquè tothom recorda quan va ser que Hongria va fer forta Europa.

Continua el procés d’infantilització de la nostra societat i cada cop hi ha més conservadors, més fatxes i més radicals. No podem patir.

A  Eivissa ja lloguen balcons per passar una nit. Tenen dret al vàter, no pas a la dutxa. Visca el turisme.

A Mallorca tenen un feixista al capdavant del Parlament. L’ha votat lliurement la gent.

Ja es veu que el retaule no és especialment encoratjador.

Així i tot, hi ha gent que segueix lluitant per la independència. Sort en tenim.

Salut i república.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.