ACORD celebra el 5è aniversari amb la presència de la consellera Jordà

La Consellera d’agricultura, ramaderia, pesca i alimentació, Teresa Jordà, va assistir el passat dijous a la celebració del 5è aniversari de l’Associació Cooperació Rural pel Desenvolupament (ACORD) que es va realitzar al Castell de Montsonís

La Consellera d’agricultura, ramaderia, pesca i alimentació, Teresa Jordà, va assistir el passat dijous a la celebració del 5è aniversari de l’Associació Cooperació Rural pel Desenvolupament (ACORD) que es va realitzar al Castell de Montsonís. Acompanyada del president i socis d’ACORD i de diverses autoritats municipals i provincials la consellera va poder corroborar en primera persona el resultat de la interacció esdevinguda en el sistema Segarra Garrigues entre Explotacions Agràries i Agroindústries motores que promou l’associació des de l’any 2014. Una cooperació vertical que ha permès impulsar la producció de productes com la poma de muntanya, el festuc, la farina de blat de qualitat o la vinya de regadiu.

A més a més l’associació també treballa amb projectes transversals sobre la Dona rural i gastronomia relacionada amb el territori del Segarra Garrigues.

Per la consellera la cooperació que impulsa l’associació teixeix les complicitats necessària per fer entendre la importància que té el món agroalimentari.

L’Acte va acabar amb un tast d’elaboracions amb els productes i vins del territori relacionats amb els diversos projectes que l’associació ha impulsat en aquest cinc anys.


Informa: Miki Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.