L’Abans Balaguer, un recull gràfic històric de la Ciutat

L’Abans Balaguer és un llibre que recull fotografies representatives de la ciutat al llarg d’un segle posant èmfasi en la manera de viure de la gent, les costums, festes i tradicions i llocs emblemàtics de la ciutat. La idea original de l’Abans és d’Efadós una editorial catalana amb molta experiència en recuperar i promoure la cultura catalana. Ja s’han publicat més de 120 llibres d’aquesta col·lecció al país. A les terres de Lleida Balaguer és la tercera població, abans s’han publicat el de la Seu d’Urgell i el de Lleida ciutat.

L’objectiu de la col·lecció l’Abans és fer aquest recull gràfic d’un període de la història de diferents poblacions catalanes.

l’Abans de Balaguer ha estat elaborat per sis autors diferents vinculats a la Ciutat i la seva història i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Balaguer, el Museu de la Noguera i l’Arxiu Comarcal. També s’ha fet una crida a la població per fer aquest recull amb el qual s’han reunit més de 10.000 fotografies.

El llibre que surt a la venda per fascicles durant 50 setmanes té unes 850 pàgines. Es pot obtenir a totes llibreries i quioscos de Balaguer amb un preu de prop de 3 euros. Aquesta setmana ja han sortit les tapes i el primer fascicle totalment gratuït.

 

 

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.