Taller de salut bucodental de l’Institut Dental la Noguera a La Fassina de Montgai

Durant aquests tallers la Susana parla sobre diverses patologies com les càries, la tècnica del raspallat i dona opcions en implantologia i pròtesis dentals

El president del Consell Comarcal de la Noguera, Miquel Plensa, el director dels Serveis Socials de la Noguera, Josep Lluís Bonet i l’alcalde de Montgai, Jaume Gilabert, han visitat les participants del taller de salut bucodental impartit per l’Institut Dental la Noguera.

La Susana ha visitat aquest dimecres el centre de serveis per a la gent gran ‘La Fassina’ de Montgai per realitzar una sessió informativa i pràctica sobre higiene i salut bucodental que una vegada al mes fa parada a un municipi diferent de la comarca.

Durant el taller la Susana parla sobre diverses patologies com les càries donant consells per ajudar a prevenir-les. També fa incidència en la freqüència i la bona tècnica del raspallat i mostra les opcions que es poden trobar en implantologia i pròtesis dentals.

Aquests tallers dirigits a la gent gran de la comarca estan rebent una bona acceptació per part dels i les participants i l’Institut Dental la Noguera valora molt gratament l’experiència.

Abans de finalitzar la sessió la Susana acaba de resoldre tots els dubtes que han plantejat les participants i les obsequia amb un kit complet d’higiene bucodental perquè practiquin tot el que han aprés.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.