En marxa el 3r Campus d’equitació del genet Albert Hermoso a Os de Balaguer

Enguany, degut a la gran demanda, s’ha organitzat un segon torn al setembre

Una quinzena de joves genets i amazones participen des d’aquest dilluns i fins divendres en la tercera edició del Campus Albert Hermoso Farràs a l’Hípica Els Serrats d’Os de Balaguer.

Sota les direcció del genet olímpic, i en diferents grups segons el nivell, els participants treballen diferents aspectes del maneig i la cura del cavall i conceptes tècnics i tàctics de l’equitació. La formació pràctica es complementa amb sessions teòriques on es tracten temes com la història i característiques de les diferents races i també el salt en llibertat.

Enguany, com a novetat, i degut al nombre d’inscripcions rebudes, s’han organitzat dos torns (un ara al juliol i el segon, al setembre), amb un màxim de quinze participants per torn, per tal de garantir una atenció personalitzada.

Per Hermoso, que ha destacat el nivell i la motivació dels participants, l’objectiu d’aquest campus d’equitació és que els nois i les noies millorin en la seva formació a la vegada que gaudeixen de l’oci amb els companys “jo estaria molt content si al finalitzar aquesta setmana tornessin a casa amb la sensació d’haver après i sobretot d’haver fet amistats que després duren tota la vida”.

Els joves genets i amazones han començat amb molta motivació i esperen aprendre molt d’aquestes classes tal i com explica Giulia Jenssen, que ve des de Cunit i ha participat del campus en diferents ocasions “l’any passat quan vaig tornar del campus el meu entrenador em va dir que havia millorat molt. Aquests mesos he estat treballant i ara espero tornar a millorar amb les classes de l’Abert”.

També l’Aina Escolà, d’Alcarràs, ha destacat que ella s’ha apuntat al campus per preparar l’accés al curs de tècnic eqüestre “Per accedir-hi he de fer una prova de doma, salt i cross. Tinc dificultats amb el salt i espero que l’Albert m’ajudi a superar-les”.

Els participants, vinguts d’arreu del territori, s’allotgen a la casa de colònies “Els quatre vents” del Monestir de les Avellanes on fan activitats de lleure i també sessions de bany lliure a les piscines municipals.


Informa: Carla Vilaseca

1 comentari

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.