El projecte Brúixola s’estén arreu de la comarca

Aquesta setmana ha començat una nova edició del projecte Brúixola de l’Oficina Jove de la Noguera. El territori s’ha dividit en 5 zones, corresponents a Albesa, Artesa de Segre, Castell del Remei, Ponts i Tartareu, entre els quals s’han repartit els 40 joves d’entre 18 i 35 anys que hi participen.

En la primera fase del pojecte, els participants han adquirit coneixements sobre els diferents atractius turístics, històrics i naturals del seu municipi i dels municipis veïns. Durant els propers caps de setmana, els joves participants al projecte rebran informació sobre empreses i negocis locals i habilitats socials.

Aquesta primera fase acabarà el proper 24 de novembre a Balaguer. En aquesta jornada els joves dels diferents municipis participaran en una visita guiada, i començaran a dissenyar les diferents rutes que es posaran en marxa pels pobles de la comarca a partir de la primavera i que ells mateixos, en qualitat de “brúixoles”, s’encarregaran d’explicar a la resta de joves.

El projecte Brúixola és una iniciativa de l’Oficina Jove de la Noguera que vol donar eines als joves per al seu desenvolupament personal, tant des del coneixement del territori com des del coneixement d’ells mateixos i, d’altra banda, també vol dotar els municipis d’uns joves que siguin autèntics ambaixadors i amfitrions de cadascun dels pobles.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.