El 112 rep prop de 4.000 trucades per la revetlla de Sant Joan i els Bombers de la Generalitat atenen 1.175 serveis

La majoria d’avisos alerten de foc a matolls, contenidors incendiats i molèsties veïnals

El telèfon 112 ha rebut fins a les vuit d’aquest dilluns al matí un total de 3.902 trucades relacionades amb 2.102 incidents durant la revetlla de Sant Joan. Segons informa Protecció Civil, la majoria dels avisos fan referència a foc a matolls de la via pública, contenidors incendiats i persones que causen molèsties en espais públics, així com per música i sorolls. Del total de trucades, 1.068 s’han fet des del Barcelonès.

Pel que fa als Bombers de la Generalitat han atès un total de 1.175 serveis al llarg de tota la Revetlla de Sant Joan; és a dir, entre les 20.00h d’ahir al vespre i fins a les 08.00h d’aquest matí. Tan sols des de la mitjanit, s’han atès 650 serveis. Al llarg de tota la Revetlla, el gruix principal de serveis s’ha fet a l’Àrea Metropolitana de Barcelona: Vallès Occidental (212), Baix Llobregat (127), Barcelonès (90), Maresme (79), Vallès Oriental (73) i Garraf (33).

A la Noguera els Bombers van fer un total de 22 serveis, 14 d’ells en incendis de vegetació i 6 en incendis diversos com contenidors, vehicles o habitatges. A Balaguer, per exemple, van treballar en un petit incendi que va cremar vegetació a sota la muralla.


Informa: Redacció / Foto: Balaguer TV

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.