Arriba la XXIX edició del Cicle de Música als Castells amb nou escenari

El XXIX Cicle de Música als Castells Culturals de Catalunya, tindrà lloc aquest any davant de la façana romànica de l’antiga església de Santa Maria d’Almatà just al costat de l’església del Sant Crist de Balaguer.

Les anteriors edicions del Cicle de Música als Castells s’havien realitzat al Castell Formós de Balaguer, però enguany l’escenari serà l’única façana que queda del que havia sigut l’església de Santa Maria d’Almatà, el primigeni temple que va donar lloc al santuari del Sant Crist.

Amb la realització de l’esdeveniment en aquest entorn es pretén posar en valor la façana que ha estat restaurada recentment.

Els protagonistes del concert seran la FUNDACIÓ AIMS, un concert de professors i alumnes de l’Acadèmia Internacional de Música de Solsona, dirigida per Peter Thiemman, violoncel·lista resident del Liceu de Barcelona.

El preu del concert Talents del món emmarcat dins del Cicle de Música als Castells de Balaguer, tindrà un preu de 10 €.

Les entrades podran comprar-se anticipadament a l’Oficina de Turisme de dilluns a divendres d’11 a 14 i de 18 a 20 h, al telèfon 973445194 i 1 hora abans del començament del concert al Sant Crist.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.