‘Whatsapp’ com a eina en les estratègies de màrqueting a la segona càpsula informativa de la Setmana del Comerç

Una quarantena de comerciants de la capital de la Noguera han assistit aquest dijous a la segona càpsula informativa emmarcada en els actes de la Setmana del Comerç organitzats per l’Ajuntament de Balaguer i l’Associació de Comerciants Balaguer 2021 que ha tingut lloc a la sala polivalent del CEI.

La primera xerrada ensenyava als comerciants balaguerins com treure el màxim rendiment a l’oportunitat de participar en una fira. Aquesta vegada la comunicadora Laura Estadella ha explicat com utilitzar l’aplicació de Whatsapp com a eina en les estratègies de màrqueting.

Durant aquesta càpsula informativa s’han generat diferents dubtes relacionats amb l’ús d’aquesta eina en l’àmbit laboral. La qüestió que ha creat gran incertesa entre els comerciants ha estat la normativa de protecció de dades. A partir del proper mes de maig entra en vigor un nou reglament europeu. Des del CEI i l’Associació de comerciants s’han compromès a fer una sessió informativa.

El primer repte dels comerciants serà la creació d’una bona base de dades i sobretot saber aplicar el que han après en campanyes fortes com Sant Jordi, períodes de Rebaixes o Nadal.

Els actes de la Setmana del Comerç a Balaguer finalitzen divendres al vespre amb un sopar col·loqui amb la participació de l’economista i expert en màrqueting Oriol Cesena que parlarà sobre els nous models de dinamització comercial.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.