Una vintena de muncipis de la comarca distribueixen carrets per facilitar el transport d’escombraries

El Consell Comarcal de la Noguera impulsa una nova campanya per potenciar el reciclatge a la comarca. Es tracta de la distribució d’uns carrets plegables per facilitar el transport de les escombraries fins les illes de reciclatge després de la implementació del nou sistema a finals d’any que ha suposat la reducció del nombre de contenidors i per tant ha allargat les distàncies.

Gràcies a unes subvencions el Consell Comarcal de la Noguera ha adquirit 400 carrets per distribuir a les persones majors de 75 anys d’una vintena de municipis que han sol·licitat adherir-se a la campanya.

A cada població pertoca un percentatge de carrets en proporció al nombre d’habitants majors de 75 anys. Alguns Ajuntaments han decidit comprar més carrets a través del Consell Comarcal per poder distribuir-los entre totes les persones grans de forma gratuïta, o abonant 17 euros en funció de la decisió de cada consistori.

Es preveu que els carrets arribin en els propers dies i els ajuntaments començarien la seva distribució a partir de la setmana que ve.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.