Victòria treballada del Q2 Consultors CB Balaguer davant el CN Terrassa (60-56)

El conjunt de la Noguera manté la sisena posició després de tombar el tercer classificat de Primera femenina

El Q2 Consultors Club Bàsquet Balaguer ha aconseguit aquest diumenge una victòria molt treballada davant el CN Terrassa (60-56). El conjunt dirigit per Joan Mateu, sisè classificat, ha tombat el tercer classificat de la Primera Femenina en un partit on ha portat la iniciativa en el joc i també en el marcador durant els quaranta minuts. Després d’un primer quart molt disputat (14-11), les de la Noguera han obert una escletxa de deu punts en l’electrònic (24-14), que les visitants han retallat (24-20) gràcies al seu encert des de la línia de tres punts. Després d’un intercanvi de cistelles, la distància en el marcador s’ha mantingut al descans (30-26).

A la represa, el Q2 Consultors CB Balaguer ha posat terra de per mig i ha aconseguit la màxima diferència del duel (49-36). Tot i la reacció visitant en el tram final de partit, les balaguerines han mantingut el cap fred per adjudicar-se la victòria per quatre punts de diferència (60-56), que no els hi permet però guanyar l’average particular amb el conjunt del Vallès Occidental.

Informa: Ignasi Gómez