Victòria de prestigi del CTT Balaguer Villart Logístic

El CTT Balaguer Villart Logísitic va aconseguir una victòria de prestigi, aquest cap de setmana, derrotant per un contundent  4-1 a l’Arteal Club de Santiago. Un resultat més còmode del que es podia preveure abans del partit si es té en compte la posició de les gallegues a la classificació.

Segons Anna Biscarri una de les claus de la victòria van ser els aparellaments dels partits que es van disputar.

D’aquesta manera TingTing Wang va sumar el primer punt davant Raquel Bonilla amb un resultat de 3-0.

Per la seva banda Biscarri no va poder fer res contra Anna Maria Roxana que va empatar el marcador global. Yan Lan i Mihaela Roxana van disputar el punt que va resultar clau perquè les balaguerines aconseguissin la victòria final.

Les victòries en el partit de dobles i l’individual entre TingTing Wang i Anna Maria Roxana van confirmar una nova victòria del Balaguer que acumula 14 partits guanyats  per només una derrota.

Amb aquesta victòria les jugadores de la Noguera encapçalen la taula de la Superdivisió femenina per davant de l’UCAM  Cartagena que compta amb un partit menys. Per la seva banda el Girbau Vic va perdre en el seu partit com a local davant del Suris Calella i les d’Osona  s’han situat terceres a dos punts de les balaguerines.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.