Victòria plàcida del Balaguer

Els de la Noguera van disputar un partit molt seriós i va esvaïr per complet els dubtes que havien generat a principis de mes.

Els homes de Cortés van jugar un primer temps amb molta tranquil·litat i tot i no generar gaires ocasions de gols van aconseguir avançar-se en el marcador gràcies a una jugada a pilota aturada. Carlos Martínez va posar l’esfèrica al punt de penal i Ivan Fontana va col·locar suaument lluny de l’abast del porter continuant així el seu idil·li amb el gol en les darreres jornades.

Els primers 45 minuts no van donar per gaire més de sí i ja en els primers minuts de la segona meitat es va veure que el segon temps seria més mogut.

El primer en provar-ho va ser el Balaguer amb una jugada d’Adrià que no va aconseguir culminar amb èxit

Però el Jesús i Maria no estava disposat a rendir-se i va ser llavors quan va gaudir dels millors moments del partit. Alfred va evitar l’1-1 amb una excepcional estirada quan la pilota ja fregava la xarxa.

Poc minuts després l’àrbitre del partit va anul·lar un gol als de Tarragona per fora de joc. El Jesús i Maria tenia el control del partit i els de la Noguera esperaven poder sentenciar l’encontre al cotraatac i així va ser quan Adri en una jugada dins l’àrea va provocar un penal que el propi davanter vermell va ser l’encarregat en transformar amb el 2-0.

Adrià encara no havia dit l’última paraula en la seva lluita pel pitxitxi de la categoria i en una gran cavalcada per banda va aconseguir el seu segon particular i el tercer de l’equip de La Noguera.

Els de Tarragona es negaven a tirar la tovallola i en una jugada desafortunada per la defensa vermella van aconseguir retallar distàncies. Però l’alegria va durat poc pels morats i Clivillé va tancar el marcador  amb un cop de cap en una pilota centrada per d’Adrià.

Al finalitzar el partit Jordi Cortés valorava el partit molt positivament.

Ara els de La Noguera continuaran lluitan pel preuat objectiu de l’ascens amb dos partits consecutius coma visitants.