Victòria d’ofici del Balaguer

El Balaguer, amb baixes importants, va resoldre un partit complicat a casa contra el Catllar. A la primera part tan tarragonins com lleidatans van mostrar molt respecte pel rival. Bona mostra d’això va ser l’absència d’ocasions en els primers 30 minuts de partit, on el joc es centrava al mig del camp i els dos equips no acabaven de xafar la zona de perill.

El vermell Mikel va tenir la primera, el xut però li va sortir desviat. El Catllar no s’arronsava i també començava a xafar àrea contrària, Carlos Henarejos ho va intentar pels grocs, però la defensa balaguerina es mostrava molt sòlida.

l’atac del Balaguer cada cop agafava més protagonisme i tot i la baixa important d’Adrià Fernandes eren els vermells qui tenien les ocasions més clares.

Al minut 37 l’àrbitre no va xiular un possible penal a Ivan Fontana que conduïa la pilota a l’interior de l’àrea. Els jugadors del Balaguer però no es van deixar endur per les protestes i poc després Yerai Dàrias va culminar una jugada assajada a pilota aturada.

Amb l’1-0 s’arribaria al final del primer temps.

La segona meitat el Balaguer va estirar línies per tal de sentenciar el partit però les ocasions vermelles no fructificaven i el resultat seguia amb el 1-0 que s’havia arribat al descans.

Pau, que havia entrat a la segona part al lloc d’Henard i Mikel de l’Àguila van disposar de nombroses ocasions per ampliar el marcador però  la mala fortuna i unes grans intervencions del porter visitant van permetre mantenir el resultat.

El Catllar també va disposar de les seves oportunitats per empatar el partit però una defensa solvent i el porter Alfred ho van evitar.

La polèmica del partit va arribar en una jugada al minut 40 on l’àrbitre va expulsar a dos jugadors grocs i al seu delegat de camp.

Tot i jugar amb 9 EL Catllar va disposar d’una última ocasió que va fer tremolar el municipal, Carlos Henarejos executa una falta magistralment que s’estavella a la creueta de la porteria.

Amb aquesta victòria el Balaguer torna a la part privilegiada de la classificació. Al finalitzar el patit Jordi Cortés va lamentar no poder sentenciar el partit.

Per la seva banda Sebastià Herrera  es va mostrar molt molest amb l’arbitratge i va afirmar que l’equip tarragoní havia estat molt superior.

Amb aquesta victòria el Balaguer retorna al lideratge en una jornada en que el club va aprofitat per realitzar la presentació del primer equip i del futbol base del club per aquesta temporada 2015-2016