Victòria del Balaguer Villart Logístic a la ETTU Cup a Turquia

Moment del partit de Ting Ting Wang (Foto: CTT Balaguer)

Moment del partit de Ting Ting Wang (Foto: CTT Balaguer)

 

A Turquia ja els comença a sonar el nom de Balaguer, una petita ciutat de Catalunya, després que en poc temps el Balaguer Villart Logístic ha guanyat en 2a ronda a Istanbul, sobre un equip turc, un italià i un grec, i en tercera ronda, aquest cap de setmana, ho ha tornat a fer a Ankara, sobre el Tigem Sports Club, per 2 a 3.

L’encontre no va començar bé per a les catalanes. Yan Lan Li, en un partit molt disputat, acabava perdent contra la jugadora russa Zoya Novikova per 3 a 2 (8-11, 11-7, 12-10, 7-11, 12-10). Però en el segon partit Tingting Wang tornava a posar de manifest la seva qualitat guanyant la romanesa Cristina Hirici per 0 a 3 (5-11, 6-11, 4-11), igualant així el marcador. Tot seguit Anna Biscarri queia davant Fulya Yilderim per 3 a 0 (11-5, 11-5, 11-4). Però a continuació Tingting tornava a igualar el marcador guanyant Novikova per 1 a 3 (9-11, 3-11, 16-14, 3-11).

Amb l’empat al marcador, el partit clau seria el de Yan Lan Li contra Hirici, un partit emocionant sota la pressió ambiental del centenar d’espectadors del pavelló turc que sabien el que s’hi jugaven, i que acabaria guanyant la jugadora del Balaguer per 2 a 3 (5-11, 6-11, 11-7, 8-11), donant aixó la victòria i el passi a la següent fase de la ETTU Cup al Balaguer Villart Logístic per primer cop en la seva història.

Ara el Balaguer Villart Logístic, amb el passi a la quarta rona a la butxaca, resta pendent de qui serà el seu rival. Concretament, qui serà el guanyador de l’enfrontament entre el AZS UMCS Optima Lublin de Polònia i el SKNT “Luch – Vladimir” de Rússia, de cara a viatjar a un o altre país el proper 18 de desembre.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.