Els veïns de Torrelameu vigilaran els nous senyals de “Pareu”

El veïns de Torrelameu faran vigilància durant les nits per evitar que es repeteixin els actes vandàlics  que s’han succeïts en les darreres setmanes al poble arran de la substitució dels senyals de Stop per la seva versió catalanitzada.

Menys d’un mes després  que un grup d’ encaputxats s’emportessin el senyals de “Pareu” i just el dia posterior que el municipi celebres una diada groga amb l’objectiu de reemplaçar el material extret al mes de març, els actes vandàlics es va repetir tot i que en aquest cas els veïns del municipi van evitar que s’enduguessin els senyals de “Pareu”.  L’alcalde del municipi, Carles Comes, titlla els actes d’un atac de catalanofòbia.

Des del municipi afirmen que els fets no frenaran la voluntat de fer el canvi de les senyalitzacions que altres municipis de la Noguera ja han programat pels pròxims mesos .

En el cas de Torrelameu actualment ja compta amb dues versions catalanitzades dels senyals de “Stop” i preveuen fer el canvi en mes senyals durant el mes de maig.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.