Uns 400 alumnes participen en la Diada Olímpica de Balaguer

Uns 400 alumnes de 5è i 6è de primària de tots els centres educatius de Balaguer han participat aquest divendres 10 de maig a la IX Diada Olímpica, una jornada que vol fomentar la cohesió entre l’alumnat de la ciutat, tot aprofitant els valors que transmet l’esport: companyonia, cooperació, respecte, superació, responsabilitat o autoestima.
Durant tot el dia, els equipaments municipals (Molí de l’Esquerrà, poliesportiu, camp d’esports i pavelló d’Inpacsa) han acollit tot tipus d’activitats i competicions esportives: bàsquet, futbol, futbol sala, natació, bàdminton, hip-hop, tennis taula, escacs o hoquei.L’alcalde de Balaguer, Josep Maria Roigé, i els regidors d’Ensenyament, Miquel Aigé; Esports, Guifré Ricart, i Serveis a les Persones, Rosana Montané, han fet una volta aquest matí pel pavelló d’Inpacsa, on s’han fet algunes de les activitats. Durant la visita han pogut constatar, també pel que els han comentat els alumnes, que, amb independència dels resultats esportius, ha estat una experiència enriquidora i divertida.

La Diada Olímpica és la culminació d’un programa d’activitats que es va desenvolupant durant tot l’any, que persegueix el foment de l’esport de base, la formació en valors dels joves, la cohesió social i la pràctica d’esports poc habituals. També s’han fet xerrades sobre salut, esport i alimentació.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.