Unió de Pagesos estrena nova oficina a Artesa de Segre coincidint amb el 25è aniversari de la seva posada en marxa

 width=

Unió de Pagesos estrena noves instal·lacions de la seva seu a Artesa de Segre coincidint amb el 25è aniversari de la seva obertura. La presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló, ha visitat aquest diumenge la nova oficina durant un acte que ha servit per commemorar el 25è aniversari de la seva posada en marxa en aquest municipi de la Noguera.

L’acte va comptar amb la participació, entre d’altres, de l’alcalde d’Artesa de Segre, Domènech Sabanés; del coordinador nacional del sindicat i president de la Fundació Pagesia de Catalunya, Joan Caball; del coordinador territorial a les comarques de Lleida d’UP, Jaume Pedrós; del gerent d’Agroxarxa, Jordi Gispert; del coordinador comarcal d’UP, Josep Sellart; del director-gerent d’Unió de Pagesos, Sergi Palay; i del cap de l’oficina d’Agroxarxa, Àngel Rallo.

Perelló, acompanyada del vicepresident quart de la Diputació de Lleida, Eloi Bergós, va fer un recorregut per les instal·lacions de la nova oficina d’Unió de Pagesos ubicada també al carrer Balmes.

Durant la seva visita a Artesa de Segre, Perelló va posar en valor “l’aposta d’Unió de Pagesos pel territori, per la pagesia del nostre país, donat que és un sector primari essencial que ens permet avançar. Des de Diputació de Lleida no podem fer més que donar recolzament a aquestes propostes perquè són un punt de referència en els nostres pobles i les seves necessitats”.


Informa: Redacció / Foto: Diputació de Lleida

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.