Unes 32.000 persones han visitat el Monestir de les Avellanes durant el 2019

Unes 32.000 persones han visitat i gaudit dels diferents serveis que ofereix el Monestir de les Avellanes durant el 2019. La xifra total podria ser superior ja que el monument és obert al públic durant tot el dia i no hi ha registres de visitants.

El Monestir de les Avellanes ofereix diversos serveis com la casa de colònies on hi han passat més de 4.000 persones, el restaurant que ha rebut 18.000 comensals i l’hotel que registra 8.000 visitants que hi han pernoctat. A més les seves sales han rebut 150 grups de tipologies molt diverses amb congressos i jornades, així com activitats relacionades amb el benestar personal. D’altra banda l’arxiu Gavin ha registrat unes 600 consultes com en anys anteriors.

A banda d’aquests serveis el Monestir de les Avellanes realitza accions importants i activitats amb èxit de participació al llarg de l’any.

També es destaca la creació de sinèrgies amb entitats, organismes públics i empreses privades del territori que enriqueixen l’oferta d’activitats del Monestir de les Avellanes i posa en valor la comarca de la Noguera.

Per aquest 2020 el repte és superar el nombre de visitants, sobretot entre setmana, així com ampliar a dues nits les pernoctacions al seu hotel.

El Monestir de les Avellanes ja treballa en el programa d’activitats d’aquest 2020 com concerts, les Jornades d’Història Medieval o el projecte dels sepulcres.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.