Una setantena de pilots, a la final de la 1a Copa d’Espanya de Motocròs Clàssic de Montgai

motocrosclassicEl circuit El Cluet de Montgai va acollir ahir la final de la primera Copa d’Espanya de Motocròs Clàssic i la cinquena edició del Motocròs Clàssic de Montgai. Hi van participar una setantena de pilots distribuïts en vuit categories. Pel que fa als visitants, fins a un miler de persones es van acostar al circuit de Montgai per gaudir d’una intensa jornada.

Els guanyadors foren per categories: Guillem Díaz en EVO, Josep Bruch en Pre-76, Víctor Manuel en Pre-76+50, Francisco Javier Chana en Pre-78, Ricard Coma en Pre78+50, Fernando De Portugal en Twinshock, Agustí Vall en Twinshock +50 i José Ampurua en 125 – Pre-83.

La prova estava organitzada per l’associació d’Amics del Motocròs de Montgai i va comptar amb la col·laboració de gairebé mig centenar de voluntaris.

La propera activitat serà l’obertura del circuit per a realizar entrenaments mensuals.