Rafel2Segons que he llegit, el 75% dels membres del segon govern de l’Aznar estan a la presó o estan imputats o surten a les llistes del beneficiaris de les caixes B del Partit Popular.

Vull dir que efectivament són una banda de delinqüents. Del primer a l’últim.

rajoyEl capo de l’organització és sens dubte el propi Aznar, però tot i els negocis del seu gendre i les comissions que li passava el seu amic Blesa, de moment, s’ha mantingut al marge.

Ja passa això amb els capos de la màfia, sempre deleguen i ells queden a l’ombra, fent abdominals.

Ara hem conegut el cas Acebes. Ja es va veure en els dies posteriors a l’11 M, que era un pocavergonya de primera classe.

Amb el pas de la política a l’empresa privada amb un càrrec d’aquells de no fer res i anar cobrant es va veure que era un aprofitat i ara hem sabut que és directament un lladre.

Ja ho embolicarà amb alguna reflexió del tipus segona via o al·legarà  ignorància absoluta com els seus col·legues, directors de Bankia que no sabien res de les targetes negres, potser dirà que va ser ETA, també és possible.

Tot i els imputats i els lladres reconeguts del seu govern i del seu partit, el Sr. Mariano segueix fent com que ell no sap res de res. “Lash tarjetash eran de plashtilina, no?”.

Es el govern més corrupte de l’Europa occidental.

Sincerament crec que el Partit Popular, la seva cúpula, és una banda de malfactors perfectament dissenyada.

No sé com s’ha de fer però s’hauria de demanar la seva il·legalització immediata.

Potser al T.C.?

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.