Un mes per presentar les sol·licituds dels Ajuts LEADER 2018 a partir d’aquest dimarts

Del 18 de setembre al 18 d’octubre de 2018 petites i mitjanes empreses del territori poden presentar els seus expedients per sol·licitar la nova convocatòria dels Ajuts LEADER 2018. Els ajuts del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació són ajuts a fons perdut entre el 20 i el 40% de la inversió subvencionable i van dirigits a empreses i emprenedors que vulguin desenvolupar el seu negoci al territori i vulguin invertir a l’hora d’ampliar la seva empresa o crear-ne una de nova.

L’any 2017 a les comarques de la Noguera i el Segrià Nord els Ajuts LEADER van atorgar més de 640.000 a un total de 24 empreses del territori i una administració pública, el que va suposar una inversió de 2.400.000 euros a més de la consolidació de prop de 250 llocs de treball i la creació de 15. Les dades de l’any anterior seran molt semblants en aquesta nova convocatòria.

Des del Grup d’Acció Local Noguera-Segrià Nord i el Consell Comarcal animen a empreses i emprenedors a informar-se bé i participar en aquesta convocatòria per poder millorar i dinamitzar el territori.

Els sol·licitants tindran a partir d’aquest dimarts un mes per presentar els seus expedients de forma telemàtica.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.