Últim dia de curs escolar als centres educatius de Balaguer

Les directives i els equips docents fan balanç d’un curs que ha sigut mogut tant pels canvis de protocol per covid com per les nombroses vagues en l’últim trimestre

Passadissos i aules que habitualment estan plenes de moviment, des d’avui ja ha quedat tot gairebé buit. Aquest dimecres s’acaba el curs escolar 2021-2022, i els centres educatius ja opten per tancar aquesta etapa amb festes i activitats finals.

Ara les directives i els equips docents poden fer balanç d’un curs que ha sigut mogut tant pels canvis de protocol per covid com per les nombroses vagues en l’últim trimestre.

Els canvis que han marcat des del departament d’educació és un tema ara analitzar i preparar, que segons Jordi Palacín no és tant pel que fa a la modificació del calendari però sí més amb com podran gestionar les primeres setmanes del pròxim curs.

A l’Escola La Noguera, amb aquest acte de cloenda els alumnes de 6è tanquen una etapa al centre amb la barreja de la nostàlgia i la il·lusió pel canvi.

El retorn a les aules pel curs 2022-2023 serà el 5 de setembre pels alumnes d’educació infantil i primària i el 7 en el cas de l’ESO, el batxillerat i formació professional. Altres canvis destacables serà la gratuïtat de P2 a les escoles bressol públiques.


Informa: Gerard Díaz Tribó

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.