La XVI Trobada Comarcal de Creu Roja a la Noguera aplega 45 voluntaris i voluntàries a Balaguer

 width=Balaguer ha acollit aquest dissabte 2 de juny, la XVI Trobada Comarcal de Voluntaris i Voluntàries de Creu Roja Noguera, la qual ha aplegat una quarantena de persones voluntàries de la Institució Humanitària que realitzen la seva acció en tota la Comarca. La trobada ha estat organitzada per la institució i compta amb el suport de l’Ajuntament de Balaguer i  el Consell Comarcal de La Noguera.

En aquesta edició, les activitats programades pel voluntariat s’han desenvolupat  a les instal·lacions de la pròpia entitat. Entre les activitats programades, cal destacar la presentació interna de la memòria de Creu Roja 2017. També l’assemblea ha estat un dels actes centrals i constitueix una manera de participació dels membres i a més,  la formació continua del voluntariat. L’acte ha acabat amb un sopar de germanor de tots i totes els voluntaris assistents.

Aquesta trobada vol ser un reconeixement a la tasca solidària que duen a terme els voluntaris i les voluntàries de la comarca i també pretén esdevenir un espai afavoridor del contacte entre el voluntariat, el qual és essencial perquè la Creu Roja pugui desenvolupar la seva tasca social i humanitària. El voluntariat es caracteritza pel seu compromís, la participació i la disponibilitat per ajudar les persones que més ho necessiten, a més de la seva polivalència i la seva capacitat per treballar en grup.

La Creu Roja La Noguera, que continua la seva tasca ha favor dels més vulnerables, ha comptat el 2017 amb 104 voluntaris actuant arreu de la comarca, 1699 socis/ies. El passat any van atendre en total 1998 persones que correspon a més de 13.000 intervencions realitzades.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.