Treballem per Balaguer presentarà el seu alcaldable durant les pròximes setmanes

La nova plataforma es va presentar al públic la setmana passada i asseguren que ara l’objectiu és augmentar la base per poder concorre a les pròximes eleccions municipals

La ciutat de Balaguer comptarà amb una opció de nova creació en les eleccions municipals del 2023. Treballem per Balaguer és la nova plataforma que han impulsat un grup de balaguerins, provinents de diverses opcions polítiques que actualment treballen per crear una plataforma en què el projecte vertebrador és la mateixa capital de la Noguera, els mateixos impulsors ressalten que darrere aquesta plataforma no hi ha cap partit polític i que l’objectiu principal és crear un bon projecte per la ciutat

Des de la mateixa plataforma afirmen que un cop creada ara l’objectiu és augmentar la base per poder concorre a les pròximes eleccions municipals i definir un projecte de ciutat.

Pel que fa a la possible llista per les pròximes eleccions des de la plataforma afirmen que s’hi treballa i que en les pròximes setmanes anunciaran el que serà el cap de llista pels pròxims comicis.

Un cop presentat l’alcaldable de la nova formació ja seran 4 els alcaldables confirmats oficialment per encapçalar les llistes de les pròximes municipals i el candidat o candidata de Treballem per Balaguer se sumarà als alcaldables escollits pels grups municipals d’Esquerra, Junts i PSC.


Informa: Miquel Àngel Daviu Llovera

1 comentari

  • un observador

    El primer que ens haurien de dir als balaguerins és al representant de quin partit polític donaran el seu suport per ésser escollir Paer en Cap, en cas que obtinguin representació.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.