Els treballadors del Consell Comarcal s’aturen per demanar més protecció per l’àrea de serveis socials

Els treballadors del Consell Comarcal de la Noguera s’ha afegit a l’aturada de quinze minuts convocada pels sindicats de CCOO i UGT per defensar els professionals dels Serveis Socials i en contra de la violència ocupacional que pateixen.

La reivindicació s’ha realitzat després l’agressió patida per una treballadora social del Consorci de Benestar Socials del Gironés el passat 23 de novembre. L’aturada s’ha dut a termne amb l’objectiu de condemnar l’agressió i denunciar la situació de desprotecció puntual i les condicions de precarietat en què desenvolupen la feina les i els professionals del sector.

L’aturada que s’ha realitzat de dos a tres quarts d’una i ha estat convocada a tots els centres de Serveis Socials dels Ajuntaments, Consells Comarcals, Diputacions i centres de Treball dels Serveis Socials de la Generalitat de Catalunya i ha comptat amb el suport del Col·legi oficial de Treball Social de Catalunya i els col·legis professionals de Psicologia i d’Educadores i Educadors Socials.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.