Treballada victòria del Balaguer Villart Logístic a Calella

Moment del partit contra el Suris Calella (Autor: Rosa Sauret)

Moment del partit contra el Suris Calella (Autor: Rosa Sauret)

 

El passat cap de setmana el Balaguer Villart Logístic va obtenir una treballada i valuosa victòria a domicili sobre un dels rivals directes per ocupar la zona alta de la classificació, el Suris Calella.

En el primer partit Anna Biscarri va caure davant la sèrbia Gabriela Feher, a la que el Calella va fer venir només per jugar aquest encontre, per 3 a 0 (11-3, 11-4, 11-6). Les coses es van complicar més per al Balaguer quan Yan Lan Li va perdre davant Sofia-Xuan Zhang Xu també per 3 a 0 (11-8, 13-11, 11-6). Tot seguit Tingting Wang va retallar distàncies guanyant fàcilment a Alba Fernández per 0 a 3 (4-11, 5-11, 3-11).

El partit de dobles va ser un dels dos partits claus d’un encontre no apte per a cardíacs. Yan Lan i Tingting van començar perdent els dos primers jocs contra Feher i Zhang, però quan tot semblava que acabaria malament per a les balaguerines va començar una remuntada èpica i van acabar guanyant el partit per 2 a 3 (11-2, 12-11, 9-11, 7-11, 9-11), igualant així el marcador general a 2.

En el següent partit les de Calella es van tornar a posar pel davant amb la victòria Zhang sobre Biscarri per 3 a 0 (11-2, 11-2, 11-3). Però novament arribaria l’empat al marcador amb el segon partit clau de l’encontre, el que enfrontava Tingting Wang amb Gabriela Feher. La única jugadora a Espanya que ha aconseguit guanyar diverses vegades a Tingting va començar guanyant els dos primers jocs amb marcadors molt ajustats. Però novament, quan ja tot semblava pintar malament per al Balaguer, Tingting feia una extraordinària remuntada guanyant els seus següents tres jocs i, per tant, anotant-se el partit per 2 a 3 (14-12, 12-10, 6-11, 6-11, 5-11).

Amb l’empat a 3 al marcador general, ja tot depenia del partit de Yan Lan Li, que acabaria guanyant a Alba Fernádez per 0 a 3 (7-11, 8-11, 8-11), fent pujar al marcador general el resultat final de 3 a 4, en un encontre molt igualat dels que fan afició per emoció i per qualitat.

El següent encontre del Balaguer Villart Logístic, el 7 de novembre, requerirà el seu tercer desplaçament seguit, en aquesta ocasió a Cartagena, per enfrontar-se al millor equip d’Espanya i un dels millors d’Europa, el totpoderós UCAM Cartagena, amb un pressupost fora de l’abast de qualsevol altre equip i una plantilla d’estrelles amb la que podria tenir dos equips a la Superdivisió.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.