Transformació digital a l’Escola Gaspar de Portolà

 width=L’escola Gaspar de Portolà ha estat un  dels cinc  primers centres de la província de Lleida seleccionats per l’Àrea de Cultura Digital del Departament d’Educació dins del projecte de transformació digital que s’està duent a terme. Això ha suposat la instal.lació d’equipaments TIC , tant en l’àmbit educatiu com administratiu, prèviament seleccionats pel centre dins d’un catàleg TIC ofertat pel Departament d’Educació.

Concretament s’han adquirit 19 tablets de 65”, una per cada classe, 50 chromebooks, 13 tablets de 11 “, 4 kits de robòtica i 1 impressora 3D.

Aquesta dotació tecnològica suposa un repte important en la millora i l’impuls de l’adquisició de les competències digitals dels alumnes i serà un recurs complementari molt potent en el treball per projectes que s’està duent a terme en el centre. S’ha adaptat també el Pla TAC a aquests nous equipaments preveient tota una sèrie d’actuacions al llarg de les diferents etapes que suposa un important canvi metodològic (treball entorn GSuite, Classroom, robòtica, impressió 3D,…).El centre té previst participar, properament, en un projecte de transformació digital convocat pel Departament d’Educació on es fomenta l’ús d’aquestes eines digitals en la praxis diària.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.