Tot en marxa per la nova edició del ‘Forma. Espais d’art contemporani’

Aquest divendres ha visitat una de les vuit instal·lacions el Director dels serveis territorials del Departament de Cultura

La segona edició del ‘Forma. Espais d’art contemporani Balaguer’ s’inaugura oficialment aquest dissabte i els artistes seleccionats enguany ja es troben en marxa amb les seves instal·lacions en diferents punts de la ciutat. Una d’aquestes es troba al mur del riu Segre de la mà de Mont Marsà, que tracta sobre l’exili i l’absència i lliga perfectament amb el fil conductor de l’edició, la memòria.

L’expectació pel cicle va creixent a mesura que s’apropa el primer dia de la programació i aquest divendres al matí, el Director dels serveis territorials del Departament de Cultura Albert Turull ha fet una visita per poder veure algunes de les instal·lacions.

A les 8 obres exposades en espai públic i patrimonial s’hi afegiran dues obres que es completaran al llarg dels setze dies que durarà el festival que també comptarà amb activitats adreçades a infants i adults i una performance oberta a tots els ciutadans.


Informa: Gerard Díaz Tribó

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.