Torrons i Mel Alemany aporta 300 quilos de mel per a una instal•lació de l’artista Luis Bisbe a la plaça de les Glòries de Barcelona

 width=

L’empresa familiar d’Os de Balaguer Torrons i Mel Alemany ha aportat 300 quilos de mel per a la instal•lació ‘Beews’ de l’artista Luis Bisbe, que es podrà veure des d’avui a la plaça de les Glòries de Barcelona. L’obra forma part de les 10 intervencions a la ciutat del projecte ‘Beehave’ de la Fundació Joan Miró de Barcelona, al qual Alemany dóna suport. La instal•lació es podrà veure fins al 17 de juny.

Les intervencions a la ciutat que formen part del projecte ‘Beehave’ comencen aquesta setmana. Al mateix temps, s’inicien una sèrie d’activitats que acompanyen la tasca de pol•linització de l’opinió pública per engegar un debat sobre la convivència entre els humans i les abelles a l’entorn urbà.

‘Beews’, l’obra de Luis Bisbe, intervé en la visió habitual de la ciutat creant finestres de mel a través de les quals es pot reflexionar sobre l’absència de les abelles a les ciutats. Mitjançant un filtre de mel, s’aprecia la bellesa del producte, alhora que es convida a reconfigurar la relació dels humans amb els insectes pol•linitzadors.

El gerent de Torrons i Mel Alemany, Ferran Alemany, considera molt necessària la tasca de pol•linització de l’opinió pública per salvar les abelles i valora la feina artística de Luis Bisbe, que “ens ha permès noves maneres de veure la mel, traient-nos del nostre paradigma clàssic”.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.