Torna el carnet Interpiscines per als joves de la comarca

Els municipis que en formen part d’aquesta iniciativa ja superen la quinzena

Amb l’arribada de la calor arriba un clàssic com és la temporada de bany a les piscines municipals. En diferents punts de la demarcació han anat obrint les seves instal·lacions els darrers dies, així com les diferents activitats i projectes relacionats. Un d’aquests és el que ha engegat l’Oficina Jove de la Noguera, que ha recuperat el carnet Interpiscines per tal de fomentar la mobilitat del jovent de la comarca, promoure hàbits saludables, fomentar el sentiment de pertinença al territori, l’arrelament i el vincle entre ells/es.

El carnet es posa en marxa cinc anys després de l’últim cop, amb la novetat que a partir d’ara serà en format digital.

Els municipis que en formen part d’aquesta iniciativa ja superen la quinzena, entre els quals està per exemple el de Térmens, que havent engegat ja la temporada de piscines esperen poder atreure el màxim de persones possible al llarg de l’estiu.

Les persones interessades poden aconseguir el carnet en l’Oficina Jove de la Noguera, i els dos requisits principals per disposar del carnet són tenir una edat compresa entre 12 i 30 anys i estar empadronat als municipis participants.


Informa: Gerard Díaz Tribó

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.