Térmens rep Ses Majestats els Reis d’Orient

Ses Majestats els Reis d’Orient han visitat aquest dissabte a la tarda les els carrers d’arreu del país, a poques hores de repartir il·lusions, bons desitjos i molts regals. A Térmens els nens i nenes al ritme de la batucada Turukutà sortien des del pavelló poliesportiu fent ruta fins el carrer Prat de la Riba on prop de les 6 de la tarda hi arribaven Melcior, Gaspar i Baltasar

El recorregut ha continuat fins a l’Esglèsia on el mossèn ha donat la benvinguda als Reis Mags a la vila de Térmens. Tot seguit termenins, termenines i la carrossa reial es traslladaven fins l’Ajuntament. Ses Majestats s’han atrevit amb un ball al ritme dels tambors.

L’Alcaldessa de Térmens, Concepció Cañadell rebia els Reis d’Orient a la casa de la vila i ha aprofitat l’ocasió per demanar bons desitjos per aquest nou any.

Des del balcó de l’Ajuntament els Reis Mags han saludat als termenins i termenines i han fet el tradicional parlament amb el que han encoratjat i felicitat el poble de Térmens.

Petits i grans feien cua a les portes de l’Ajuntament per immortalitzar el moment i traslladar els seus desitjos.

La cavalcada ha estat possible gràcies a la col·laboració de diversos voluntaris de la vila i el grup de joves Konjovent de Térmens.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.