Térmens presenta un recull fotogràfic que explica part de la història de la vila

Un veí de Térmens proposava iniciar un projecte de recollida d’instants de la història de la vila a través de fotografies. Després de més d’un any Térmens. El pas del temps en imatges ja és una realitat. Mitjançant un contracte de garantia juvenil l’ajuntament va poder contractar a la Judith que ha estat l’encarregada de recollir les instantànies. Gràcies a la implicació de veïns, així com també persones amb arrels termenines, i la recerca en arxius el llibre permet conèixer la història i la vida quotidiana al municipi des de principis del segle XX fins la riuada de l’any 82 que posa el punt i final al llibre.

És tracta d’un llibre d’elaboració 100% termenina editat per edicions Salòria i que ha comptat amb el suport de la Diputació de Lleida. L’alcaldessa del municipi, Concepció Cañadell destaca la bona rebuda i participació dels veïns i veïnes de Térmens i el gran valor que tenen aquestes fotografies.

El llibre es podrà adquirir a les oficines municipals de la vila i es preveu que pugui sortir a la venda a finals del mes de març. Les persones que han format part del projecte seran obsequiades amb un exemplar.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.