Térmens presenta la primera edició del Premi d’Àlbum Il·lustrat Vila de Térmens

El premi compta amb un excel·lent jurat, amb la il·lustradora Roser Capdevila com la Presidenta d’Honor del jurat del premi i Ramon Besora com a President del Jurat.

L’ajuntament de Térmens ha presentat la primera edició del Premi d’Àlbum Il·lustrat Vila de Térmens obert a totes les obres il·lustrades de temàtica lliure, que siguin totalment inèdites i vagin dirigides al públic infantil transmetent valors estètics, ètics i humans.

Es tracta d’un premi únic a Catalunya. El guanyador o guanyadora rebrà 4.000 euros i l’obra premiada serà publicada en una col·lecció de gran format. L’ajuntament de Térmens compta amb la implicació de persones arrelades a la vila per tirar endavant aquest premi que s’espera que es consolidi i es converteixi en un referent.

El premi compta amb un excel·lent jurat, amb la il·lustradora Roser Capdevila com la Presidenta d’Honor del Jurat del premi i Ramon Besora com a President del Jurat. Roser Capdevila destacava, tot felicitant la iniciativa, la fortalesa del municipi per tirar endavant aquest nou projecte.

Per la seva banda, Ramon Besora posava de manifest la importància de l’àlbum il·lustrat entre els més petits.

Les bases del premi es publicaran a partir d’aquest dimarts al web de l’ajuntament de Térmens i els originals es podran presentar fins el 30 de novembre.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.