Tercera acció reivindicativa del Col·lectiu Llibertat de Balaguer

El Col·lectiu Llibertat ha dut a terme aquest dijous la tercera acció reivindicativa des de la fundació d’aquest grup format majoritàriament per jubilats balaguerins per demanar l’alliberament dels líders sobiranistes. A 2/4 de 12 del migdia desenes de persones s’han trobat a la plaça Mercadal de Balaguer on s’hi ha fet un recital de poemes d’autors com Rovira i Virgili i la lectura de la cançó Companys no és això de Lluis Llach.

L’actuació ha continuat amb una marxa reivindicativa a cop de xiulets i crits de llibertat per als presos que ha anat des del carrer d’Avall, passant per la passarel·la i de l’avinguda Pere III fins l’estàtua del Comte Jaume d’Urgell on hi han cantat el Segadors.

Cada setmana escullen diferents punts de la ciutat per fer alguna acció però no amb l’objectiu de convertir-los en llocs reivindicatius sinó de transmetre es seu desacord amb la justícia.

Ara ja treballen en la propera acció que tindrà lloc dijous vinent a la mateixa hora que podria ser una cantada oberta a tothom.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.