Ara sí que ho tenen clar. Encara no han llegit els termes de l’acord de Junts i el PSOE però ja en parla tothom i amb uns paraules realment preocupants.

No s’estan gens de parlar de cops d’estat, rebel·lió, sedició, traïció, engany, humiliació, destrucció de la pàtria, desaparició d’Espanya i tota mena de paraules semblants.

Pedro Sànchez és un traïdor de primer nivell, capaç de vendre’s sa mare per tal de seguir al poder, tots els socialistes són un venuts, traïdors i vividors, els de Podemos i Sumar són bolivarians, comunistes i assassins a sou, i els independentistes encara pitjor.

Els independentistes reunim totes les xacres que pot reunir una persona. No caldrà citar-les.

Els líders de la dreta i la ultra dreta, no s’estan gens d’animar els seus a sortir al carrer i muntar-ne una de grossa. España pura i dura.

Les declaracions del Feijoo són una amenaça de primer nivell. Internet està que treu fum.

Així i tot s’ha de dir que alguns representants del catalanisme irredempt segueix dient que tot ha estat una trampa i que no hem aconseguit res.

Caldrà esperar a veure de què són capaços els fatxes al carrer. Els seus líders polítics i la caverna els estan animant a fer caure el Gobierno.

Com que hi ha una bona part d’Espanya convençuda de què tots els seus problemes són culpa de Catalunya i de l’independentisme, i fa anys que els ho estan dient, vigilem perquè ens podem trobar qualsevol cosa.

Dels del Vivaspaña no ens en podem refiar ni gens ni mica.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.