El temporal de neu i gel ja afecta gairebé una setantena de carreteres i en més de quaranta són necessàries les cadenes

 width=

El temporal de neu i gel ja afecta gairebé una setantena de carreteres catalanes i en més de quaranta són necessàries les cadenes. Entre elles, hi ha la C-13 a Tremp en un tram de 50 quilòmetres, la C-16 a Navàs en dos trams, la C-26 a Navès i Cubells, la C-37 a Manresa o la N-260 a Sort, en un tram de 42 quilòmetres. La neu acumulada ha obligat també a tallar quatre vies de circulació. Es tracta de la BV-1415 a Cerdanyola del Vallès (en un tram que afecta onze quilòmetres); la BV-2204 a Santa Margarita de Montboi (1,5 quilòmetres), la C-37 de la Font de l’Armentera a Santa Maria de Miralles (20 quilòmetres) i la GIV-5201 en un tram de 7 quilòmetres entre Viladrau i Sant Marçal del Montseny. En una vintena de carreteres, s’ha d’extremar la precaució per la presència de neu i gel a la calçada.

Pel que fa a la Noguera a la C-14 a Ponts és obligatori l’ús de cadenes, també a la c-12 a Balaguer a la cruïlla amb la C-13, i a la C-13 des de Camarasa fins a la Pobla de Segur. També és obligatori l’ús de cadenes a la c-26 de Balaguer a Alfarràs i la c-12 a Os de Balaguer.

Es pot seguir l’actualització de l’estat de les vies al Servei Català de Trànsit : http://cit.transit.gencat.cat/cit/AppJava/views/incidents.xhtml

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.