El teatre de Balaguer es veu obligat a modificar la programació del cicle d’hivern 2020

El Teatre Municipal de Balaguer s’ha vist obligat a modificar sensiblement la programació del Cicle d’Hivern 2020 per motius aliens a la seva voluntat. El canvi es degut a una modificació produïda per la productora de l’obra El pare de la núvia, que s’ha vist obligada a suspendre tots els “bolos” del mes de febrer que tenia compromesos amb diferents teatres del territori. La productora i el Teatre Municipal de Balaguer han arribat a un acord on, entre d’altres, obren la possibilitat que El pare de la núvia es representi al Teatre de Balaguer al novembre de l’any vinent, coincidint amb la Festa Major de Balaguer.

Aquesta anul·lació ha provocat que, el Teatre hagi hagut de fer uns moviments en la seva programació per tal de garantir la màxima qualitat dels espectacles. Així, en el lloc de l’obra El pare de la núvia, que havia de representar-se el 23 de febrer, s’hi representarà LA DONA DEL 600, prevista inicialment pel 15 de març, però que amb aquests canvis, es veurà a Balaguer el 23 de febrer.

I, el 15 de març, es representarà l’obra que ha “entrat” en la programació del Cicle d’Hivern a darrera hora a conseqüència d’aquests canvis: JERUSALEM, un dels èxits del passat Grec i de l’actual temporada a la cartellera de la capital catalana. El Teatre ha aconseguit poder programar “in-extremis” aquesta adaptació que porta a escena Julio Manrique i que té com a cap de cartell a l’actor Enric Arquillué. La representació del dia 15 de març a Balaguer serà la última que es podrà veure en la seva versió en català, ja que la companyia durant aquell període serà de gira per diferents Teatres d’Espanya oferint-la en la seva versió espanyola.

Aquests canvis no modifiquen els preus. L’abonament del Cicle d’Hivern que inclou les obres de teatre EVA CONTRA EVA, LA DONA DEL 600 i JERUSALEM són a 55€ a platea i 50€ a l’amfiteatre. Hi ha la opció, sumant-hi 10€ més a l’abonament, incloure el concert de MISHIMA, del 25 d’abril.

Els abonaments del Cicle d’Hivern 2020 es posaran a la venda el dilluns 16 de desembre d’11 a 14 i de 18 a 20 h a l’Oficina de Turisme de Balaguer, també per telèfon al 973445194. A més, com els darrers anys, s’obre la campanya PER NADAL o REIS, regala CULTURA, regala TEATRE, on tots aquells qui ho sol·licitin en el moment de la compra, se’ls lliurarà una capseta regal per posar-hi els abonaments a regalar.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.