Teatre en anglès per als escolars de Balaguer

Prop de 1.500 escolars de primària i secundària han visitat aquest dijous i divendres el Teatre Municipal de Balaguer. En el marc del pla municipal de dinàmica educativa centenars d’infants i joves de la ciutat passen cada any per aquest equipament per gaudir d’una representació teatral. Enguany han participat en aquesta activitat els alumnes de 4t d’ESO i Batxillerat i als nens i nenes de cicle mitjà.

Els alumnes han gaudit de sessions teatrals en anglès com aquesta gran aventura de pirates. Durant un viatge ple d’emocions ajudant la Jenny a trobar el tresor del Capità Flint els nens i nenes aprenen anglès d’una forma divertida. Aquest ha estat el primer any que l’obra dirigida als alumnes de primària és representada en llengua anglesa.

L’ajuntament de Balaguer i el Centre de Recursos Pedagògics organitzen diverses activitats al llarg del curs per apropar la cultura i ensenyar els equipaments municipals als escolars de la ciutat.

Amb aquesta activitat els escolars ja escalfen motors per la diada de Sant Jordi. Per al mateix dia s’ha organitzat un espectacle matinal infantil dirigit als nens i nenes dels diferents centres de la ciutat.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.