Comença la segona edició del taller de conservació “La caixa de ma padrina”

Des d’aquest dimarts i fins al pròxim 11 de desembre les dependències del Museu Comarcal de la Noguera es converteix setmanalment en una sala de conservació d’objectes antics gràcies al taller “La caixa de ma padrina” en el que els participants realitzaran el procés de conservació d’objectes propis antics als que gràcies al taller els hi podran donar una segona vida, habitualment d’ús decoratiu.

En aquesta primera sessió del taller els participants han presentat els seus utensilis que sotmetran a un procés de conservació al llarg d’aquest dies de taller. Després d’immortalitzar l’estat inicial per poder comparar el resultat a la finalització de les sessions  és el moment de posar-se mans a la feina i començar un procés  que variarà en funció del material de cada objecte.

Aquesta és la segona edició d’aquest taller que es va iniciar l’any passat amb una molt bona acollida fet que ha engrescat al Museu Comarcal a tornar a impulsar-lo enguany. El taller consta de dues sessions setmanals de dues hores que es repetiran fins al pròxim 11 de desembre quan es podrà veure el resultat final del procés de conservació dels utensilis dels participants.


Informa: Miki Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.