Tall de servei a la línia Lleida-La Pobla per manteniment d’una unitat de tren

 width=Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) interromprà la circulació de trens entre el dilluns 18 de març i el divendres 5 d’abril en el tram comprès entre les estacions de Balaguer i La Pobla de Segur.

Com a alternativa per garantir la mobilitat de les persones usuàries, FGC facilitarà un servei d’autobusos substitutoris entre les estacions de Balaguer i La Pobla de Segur. L’autobús s’aturarà a totes les estacions del recorregut a la parada d’autobús més propera. No obstant, a les estacions de Gerb, Sant Llorenç de Montgai, Vilanova de la Sal i Santa Linya l’autobús s’aturarà sota demanda de les persones que viatgin en el tren.

Entre les estacions de Lleida Pirineus i Balaguer el servei serà l’habitual. Tot i això les següents circulacions també es veuran substituïdes per un servei d’autobús:

  • De dilluns a dijous: el tren amb sortida a les 05.25h de Lleida-Pirineus i el tren amb sortida a les 19.30h de La Pobla de Segur.
  • Divendres: el tren amb sortida a les 05.25h de Lleida-Pirineus i el tren amb sortida a les 21.22h de La Pobla de Segur.
  • Diumenges i festius: el tren amb sortida a les 19.00h de La Pobla de Segur.

Aquesta interrupció del servei és deguda a tasques de manteniment programades de la unitat 331.02.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.