Com que a hores d’ara ja han aclarit que no faran el MWC per la por que li tenen al coronavirus, potser que farem algun comentari

Gent que sap molt més que jo, ha insinuat que tot plegat això del Mobile és la punta de l’iceberg del que pot suposar per a l’economia xinesa un boicot que els farà  perdre la guerra comercial que mantenen amb els Estats Units.

No es celebrarà el MWC per culpa del Covid-19, que és el nom que li han posat al Coronavirus, i el prestigi de la Xina s’ensorrarà per anys.

Alguns partidaris de la Conspiració global, mantenen que no té objecte centrar totes les precaucions en el Mobile, que caldria anar més enllà i proposen un tancament de tot l’espai xinès. Això, comercialment parlant, és una absoluta barbaritat.

El comerç i el turisme de la Xina tancat durant  un any pot ser la ruïna total i definitiva.

El Trump & Cia. diu que s’estan fregant les mans perquè és  evident que el que no faci la Xina ho haurà de fer un altre. Tot plegat sí que diràs que fa cara de conspiració.

Un virus que ningú sap ni com, ni on ha començat,  posa en perill la salut mundial?

Em recorda una mica  tot allò de la grip aviar, la pesta porcina, les vaques boges, l’èbola i altres pandèmies que ens havien de matar a tots i que alguna farmacèutica va solucionar miraculosament via vacuna subvencionada per tots els estats solidaris.

Si alguna multinacional  troba aviat una vacuna salvífica, a tant la dosi, crec que ja podrem parlar de conspiració.

Si no la troba ningú, però, malament rai.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.