El SIS de la Noguera visita el parc d’atraccions el Tibidabo

El Servei d’Intervenció Socioeducativa (SIS) de l’àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera va realitzar el passat 14 d’agost una sortida al parc d’atraccions del Tibidabo amb tots els infants usuaris del SIS de la comarca.

L’objectiu era fer una trobada conjunta dels i les menors que participen en el SIS en diferents municipis de la Noguera, i per altra banda, oferir-los eines de relació, participació i diversió.

Els infants i les educadores van gaudir d’una jornada al parc d’atraccions participant conjuntament de totes les possibilitats d’entreteniment i diversió que ofereix el Tibidabo.

El Servei d’Intervenció Socioeducativa presta atenció social especialitzada a famílies amb infants i adolescents entre 3 i 16 anys amb un enfocament innovador de la intervenció en aquest col·lectiu que entén la família com l’element clau per garantir el seu desenvolupament integral adequat.

La intervenció es realitza a les instal·lacions del SIS Balaguer i també de manera itinerant a diferents pobles de la comarca, donant cobertura a un territori d’especial complexitat com és la Noguera.


Informa: Redacció / Foto: Consell Comarcal de la Noguera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.