Simulacre d’incendi amb nota a l’escola Gaspar de Portolà

Simulacre d'incendi a l'escola Gaspar de Portolà (Autor: Aj. Balaguer)

Simulacre d’incendi a l’escola Gaspar de Portolà (Autor: Aj. Balaguer)

L’escola Gaspar de Portolà ha fet aquest matí un simulacre d’evacuació per incendi en el qual hi ha participat el personal i els alumnes del centre, unes 400 persones, i ha comptat amb la col•laboració del Parc de Bombers de Balaguer.

A les 10.15 hores ha sonat l’alarma d’incendis i, en pocs minuts i tot i que no estaven avisats, alumnes, professors i personal no docent, han sortit de forma ordenada i s’han col•locat al pati. Els bombers, per la seva part, també han arribat puntualment i han simulat l’extinció d’un incendi i posterior ventilació de la caseta de l’AMPA. El director del centre, Samuel Llovet, ha valorat molt positivament l’experiència i ha recordat que aquesta activitat forma part de la normativa sobre riscos laborals que els centres educatius han de fer al llarg del primer trimestre i informar-ne al Serveis Territorials d’Ensenyament a Lleida.

Aprofitant l’activitat, els bombers han explicat als més petits quina és la seva feina i com funciona i quins aparells duen al camió.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.