S’habiliten sales d’estudi a Lapallavacara durant el període d’exàmens

A partir d’aquest proper dijous 8 de juny, els joves de Balaguer disposen d’una nova sala d’estudi on poder estudiar i també fer treballs en grup, consultar internet, etc. La Regidoria de Joventut de Balaguer, després de reunir-se amb joves de la ciutat, pretén amb aquesta iniciativa, satisfer una necessitat de manca d’espais per a estudi amb un horari extens, i també la manca d’espais per a treballar en grups on es pugui parlar i també connectar-se a internet.

El funcionament de la sala es basa en l’obertura per períodes d’exàmens. La Sala entrarà en funcionament dies abans dels exàmens i es tancarà dies desprès, ja siguin els corresponents als trimestres de ESO i batxillerat com els dels semestres dels estudiants universitaris. Els horaris que complirà seran els mateixos que l’edifici, de dilluns a dissabte de 10.00 h a 14.00h i de 17.00 h a 23.00 h.

El calendari anual previst és el següent: del 8 al 29 de juny de 2012 (exàmens 2on semestre universitari i exàmens 3er trimestre d’ESO i Batxillerat), del 27 d’agost al 7 de setembre de 2012 (preparació de les PAAU i exàmens de recuperació de Batxillerat), del 12 al 30 de novembre de 2012 (exàmens 1er trimestre d’ESO i Batxillerat), del 7 al 31 de gener de 2013 (exàmens 1er semestre universitari), del 18 de febrer al 8 de març de 2013 (exàmens 2on trimestre d’ESO i Batxillerat), del 3 al 28 de juny de 2013 (exàmens 2on semestre universitari i 3er trimestre d’ESO, Batxillerat i PAAU).

Els estudiants que vulguin fer ús d’aquesta sala d’estudi s’hauran de fer un carnet gratuït, que els acreditarà com a usuaris i els permetrà accedir a l’equipament.

Més informació sobre activitats i cursos, la podeu trobar a www.impic.cat o www.balaguer.cat.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.