Sembla que l’ésser humà no aprèn dels errors. Han mort més de 44.000 persones a tot el país. Però les Terres de Ponent encara estem a la Fase 1 i això vol dir que hi ha empreses que no han pogut obrir, autònoms que encara tenen la reixa baixada i milers de treballadors que encara estan dintre de l’ERTO.

I a la nostra ciutat, on feia pocs dies teníem un rebrot de la Covid-19, a una empresa de medicina alternativa no se li ocorre res millor que una reunió de 100 persones amb el nom de “petons i abraçades”. Jo estic a favor de la medicina alternativa però el que no pot ser, és saltar-se les lleis i normes que tots estem respectant per evitar més morts per aquest maleït virus. No només per solidaritat cap a les empreses i treballadors, sinó també cap a la gent gran que han aixecat aquest país. No podem permetre’ns aquesta insolidaritat amb la resta de la població. No tot si val per fer propaganda gratuïta.

També han tornat les manifestacions per reclamar la independència (o la DUI) on cada dimarts i dijous es reuniran al carrer. Ho trobo respectable, cadascú té la seva ideologia i per això estem en una democràcia, però crec que ara no toca. Potser sí que toca protestar per la mala gestió, tant del govern del país com de la Generalitat a les residències de gent gran, o per l’ocultació de morts, o pel 45% d’infectats entre els treballadors de la sanitat, o per la mala gestió en la compra de material sanitari o potser pel milió de persones que encara no han cobrat la prestació de l’ERTO des de març. Ara toca manifestar-se pels problemes que ens afecten a tots i totes.

1 comentari

  • Ciutadà

    Coi quin demòcrata, ara només toca manifestarse pel que vostè vol. La gràcia de la democràcia consisteix en defensar als que no són ni pensen com tu. Li recordo per si no ho sabia que el dret de mnifestar-se és un exercici de drets humans i esencialmemt un acte de democràcia.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.