La Sentiu de Sió celebra la 4a edició de La Cursa de la Serp

Més de 200 corredors i caminants han participat a la 4a edició de la cursa de la serp de La Sentiu de Sió. Els participants han pogut realitzar dos recorreguts corrent o caminant de 5 i 10 km.

El vencedor de la prova absoluta de 10 Km ha estat el pontsicà Fransec Jové que al finalitzar la prova valorava molt positivament el seu recorregut.

Per primer cop la cursa tenia un caire solidari i l’organització ha destinat part dels diners de la inscripció a l’associació «Els Bitxos que treballa amb l’objectiu de minimitzar les situacions d’exclusió social en què es troben els infants i joves més desfavorits de la comarca. A més a més la cursa ha comptat amb un recorregut inclusiu d’un km per persones amb mobilitat reduïda. El director dels serveis territorials del Lleida del Departament de Treball, Acció Social i Famílies i padrí de la Cursa, Joan Santacana, ha destacat aquesta vessant solidària de la cursa i agraït la col·laboració de tots els voluntaris.

Des de l’organització de la cursa i el Consell Comarcal de la Noguera s’han mostrat molt satisfets amb la participació a  diada i han apostat per donar continuïtat a la vessant solidària en edicions futures de la cursa de la serp.

Abans de l’entrega de premis s’ha realitzat un minut de silenci en memòria de la veïna del municipi morta en un accident de trànsit el passat dissabte a la tarda.

La jornada esportiva a Sentiu de Sió ha acabat amb les curses infantils.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.