La Sentiu de Sió celebra la 3a edició de la Cursa de la Serp

Mes de 100 corredors van participar a la 3a edició de la cursa de la serp que es va celebrar a la sentiu de Sió. Els participants van poder completar 3 recorreguts diferents de 18, 10 i 6 Km en una cursa que ja compta amb una forta incidència al territori.

Mario Mirón, atleta de el Monzón, va ser el guanyador de la categoria reina de la cursa, seguit d l’atleta balaguerí Edu Guiu.

Els més petits també van poder participar d’aquesta 3a edició de la cursa de la serp amb diferents curses infantils. La matinal esportiva va culminar amb l’entrega de premis i un dinar popular per veïns i participants de la cursa.